Loop je steeds vast op dezelfde dingen en heb je al van alles geprobeerd?

Misschien kom je met de reguliere zorg niet verder. Met een holistische visie kijk ik op een dieper niveau naar wat er bij je speelt, zodat je vanuit je kern kunt helen en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Loop je steeds vast op dezelfde dingen en heb je al van alles geprobeerd?

Misschien kom je met de reguliere zorg niet verder. Graag kijk ik op een dieper niveau naar wat er bij je speelt, zodat je vanuit je kern kunt helen en je weer lekker in je vel komt te zitten.

Je voelt je klein en bent vaak onzeker

Meebewegen met anderen gaat jou natuurlijk af en je bent gewend om te voldoen aan andermans verwachtingen. Je hebt er een hoop voor over om geliefd te worden, maar daarbij zet je je eigen behoeften aan de kant. Hierdoor verlies je het contact met jezelf en dat zorgt o.a. voor spanning in je relaties.

Angst houdt je tegen om vooruit te komen

Misschien ben je bang voor succes, bang dat je niet goed genoeg bent, dat je partner te dichtbij komt, bang voor de angst zelf, of bang om alleen te zijn als je voor jezelf kiest. Hoe dan ook, die angst houdt je tegen om stappen te maken en het lukt je maar niet om het los te laten.

Je sensitiviteit zit je meer in de weg dan dat het je bekrachtigt

Als sensitief mens ben je gevoelig voor energie en hoewel dit veel voordelen kan hebben, ervaar jij het meer als een beperking. Je ervaart alles veel intenser, bent vaak gestrest en overprikkeld, je voelt je snel moe en kunt slecht je grenzen aangeven. Maar hoe kun je hier anders mee omgaan?

Ik help je om de verbinding met je ware zelf te herstellen

Zodat je:

  • belemmerende overtuigingen bij de wortel kunt aanpakken en patronen kunt doorbreken
  • je zelfverzekerd en vertrouwd voelt met wie je ten diepste bent
  • je grenzen beter kunt bewaken en vaker ‘nee’ kunt zeggen tegen wat je alleen maar energie kost
  • bewust keuzes kunt maken die echt bij jou passen
  • met meer energie en ontspanning door het leven kunt gaan

“Het is mijn missie om mensen die hun diepste waarheid willen leven inzicht te verschaffen in wat hen daarbij belemmert en de mogelijkheid te bieden zich daarvan te bevrijden, zodat ze volledig zichzelf kunnen zijn!”

Door healing viel alles op zijn plaats

Hi, ik ben Willem. Al op jonge leeftijd had ik het gevoel er niet echt bij te horen en als nakomer in een conservatief gezin kreeg ik maar weinig ruimte om een eigen identiteit te vormen. Aanpassen werd mijn tweede natuur, waardoor ik geen idee had wie ik nou echt was of wat ik wilde. Tot een auto-ongeluk me bijna het leven kostte… 

Achteraf was er geen groter cadeau, want door de innerlijke zoektocht en de vele opleidingen die volgden werd mij eindelijk duidelijk waarom ik me zo voelde. Dat de thema’s waar ik mee worstelde uit vorige levens kwamen en dat ik in staat was om te healen op het diepste niveau. Niet alleen mezelf, maar ook anderen. Pas toen kon ik gaan ‘opruimen’ en ontstond er ruimte voor echte genezing. Healing heeft mij geholpen om mezelf op een liefdevolle manier te verlossen van diepgewortelde belemmeringen. In de afgelopen 16 jaar heb ik met veel dankbaarheid ook anderen mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht naar hun ware zelf.

Begin eindelijk het leven te leiden waar je zo naar verlangt:

Centrum voor Energetische Healing

Oud zeer heeft plaats gemaakt voor bewustzijn en helderheid

Door een kijkje in je ziel heb je diepere lagen in jezelf kunnen ontdekken en het ‘oude zeer’ losgelaten. Je bewustzijn is gegroeid en je hebt helderheid over je thema op het diepste niveau. Dat inzicht geeft je de ruimte en vrijheid om keuzes te maken die wel bij je passen.

Centrum voor Energetische Healing

Innerlijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen

Waar je tot nu toe altijd onrust ervaarde en het gevoel had dat de dingen anders moesten zijn dan ze waren, voel je nu dat het goed is. Dat jíj goed bent, zoals je bent. Je hebt de weg vrij gemaakt voor authenticiteit en je kunt vanuit rust en vertrouwen eindelijk jezelf zijn.

Centrum voor Energetische Healing

Meer energie en levensvreugde

Je voelt je lichamelijk en mentaal veel lichter en je begint eindelijk weer lekker in je vel te zitten. Je merkt dat je eindelijk jouw volle potentieel kunt leven en alles voelt veel helderder. Alsof het nu pas echt begint te stromen en jouw licht kan stralen!

Hoe healing anderen hierbij heeft geholpen

To the point

Willem ontdekt snel waar blokkades zitten, heeft veel kennis en heelt en reset je. De sessies zijn to the point en geven mij een breder perspectief op mijn eigen ontwikkeling!

Nelleke, Amsterdam

Anders reageren in situaties

Wat ik heb gemerkt na 2 sessies rondom 1 thema, is dat ik meer inzicht heb gekregen over hoe en waar het patroon ontstaan is. Belangrijker nog: ik merk dat er meer ruimte in me is gekomen om anders te reageren in situaties en niet meer automatisch vanuit mijn oude patronen. Ik vind Willem een respectvol en warm mens, je bent snel op je gemak bij hem.

Petra, Wageningen

Wat houdt energetische healing precies in?

Voorafgaand aan een energetische healing vindt altijd een reading plaats. Tijdens de reading kijk ik naar wat er bij je speelt en wat je onvrij lijkt te maken. Daarbij luister ik vooral naar wat je energieveld te zeggen heeft, want juist hier vinden we de verstoringen die jouw klachten veroorzaken. Deze verstoringen zijn weer ontstaan door ervaringen, overtuigingen, geloofssystemen en verwachtingen. Of dat uit een vorig leven, dit leven, of van je voorouders komt wordt vaak al snel duidelijk. Door daar onze aandacht op te richten kan er ruimte worden gemaakt voor de werkelijke healing.

Tijdens de healing die volgt nodigen we de verstoringen in je energiesysteem uit om te ontspannen. Zo activeren we het zelfgenezend vermogen, kan transformatie plaatsvinden en word jij weer ‘heel’ en vrij. 

 

Ik kijk verder dan de reguliere zorg

Ik bekijk jouw klachten vanuit een holistische visie, waarbij lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo zoek ik de oorsprong op plekken waar de reguliere zorg niet bij kan en waar wél de antwoorden liggen waar je naar zoekt.

Snel en effectief tot de kern

Door te communiceren met jouw energieveld, komen we snel tot de kern en krijgen we inzichten in de oorzaak van je klachten. Vervolgens kunnen we deze op het diepste niveau helen. Eén sessie is soms al genoeg om je beter te voelen.

We herstellen de balans op het diepste niveau

Tijdens een sessie maak je als het ware een innerlijke reis door de verschillende aspecten van een bepaald thema. Door dit thema te onderzoeken krijg je op steeds dieper niveau helderheid, waar vervolgens healing en ontspanning kan plaatsvinden.

Kom eindelijk thuis bij jezelf

Misschien ben je al jaren op zoek naar antwoorden en heb je al coaches en therapeuten ‘versleten’. Heb je verhalen gelezen over ‘thuiskomen bij jezelf’ en vroeg je je af of dit wel is weggelegd voor jou…

Het antwoord is JA. In mijn praktijk heb ik inmiddels honderden mensen geholpen die soms jarenlang hebben gezocht naar een oplossing voor hun fysieke, mentale en emotionele problemen. Door de energetische sessies kwamen ze tot het inzicht dat ze onbewust van alles met zich meedroegen, waardoor ze mensen over hun grenzen lieten gaan, zichzelf kleiner maakten, of verslaving in stand hielden. En door het onbewuste bewust te maken kwam er ruimte voor ontspanning en rust

Zoals Eckhart Tolle zegt: “Awareness is the greatest agent for change”. Pas dan kan de echte transformatie plaatsvinden en kun je je ware essentie doorvoelen. Ik help je daar graag bij!

Ervaringen van mijn cliënten

Fantastisch resultaat

Ik ken Willem al een paar jaar en regelmatig kijken we naar waar ik op dat moment mentaal en fysiek tegenaan loop, de dingen die me blokkeren. Vervolgens behandelt hij mij via zijn Quantum Healing methode met een altijd fantastisch resultaat op deze thema’s. Een aanrader voor oplossingsgerichte mensen zoals ik met weinig geduld.

Erik, Aalsmeer

Helderheid

Je stelde mij erg op mijn gemak voordat we begonnen. Fijn dat ik mijn vraag kon stellen en dat je het hebt ontrafeld voor mij. De dingen die je tegenkwam waren heel herkenbaar. Het was alsof ik een bevestiging kreeg van wat er lange tijd sluimerde. Tegen het einde van de sessie kwam er een soort helderheid over mij, het voelde heel licht en opgeruimd.  Willem, dank je wel!

Marianne, Leiden

Ben je klaar voor jouw innerlijke reis?

Als je een duidelijke JA voelt, plan dan een afspraak met me in.

Kennismakingssessie

€80,00

75 min.

In de praktijk of online

Nieuwe cliënten

Healing sessie

€110,00

75 min.

In de praktijk of online

Boost-je-groei-kaart

€297,00

3 sessies van 75 min.

Kaart is 2 maanden geldig

In de praktijk of online

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden na afloop van de sessie?

Tijdens de sessie gaan we aan de slag met je energiesysteem en je kunt daardoor geëmotioneerd raken. Je kunt er ook vermoeid door raken, dus het is verstandig om na afloop van de sessie niets te plannen. Geef je lichaam en ziel de tijd om te herstellen en doe rustig aan na de sessie.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is bij iedereen anders. Jouw systeem heeft de regie over wat er gebeurt in de sessies. Er kunnen veel lagen zitten in een thema en het is natuurlijk aan jou hoe diep je wilt gaan. Voor alles is een geschikt moment, dus ik raad altijd aan om bij jezelf na te gaan waar jij behoefte aan hebt.

Waar vinden de live sessies plaats?

Ik geef de sessies in een praktijkruimte in het Centrum Europaplein. Een fijne plek waar professionals op het gebied van gezondheid, welzijn, persoonlijke groei en bewustwording onder één dak werken.

Kan ik voor de deur parkeren?

Bij het Centrum Europaplein zijn parkeervakken waar je meestal wel kunt parkeren. Of anders in de straten rondom het Centrum of in de parkeergarage van de RAI. 

Hoe kom ik met OV bij de praktijk?

De praktijkruimte is met het OV eenvoudig te bereiken met tram 4 richting RAI, halte Dintelstraat, met Metro 52 richting Zuid, halte Europaplein (uitgang Scheldeplein) of de trein naar NS station RAI (of Centraal Station en dan metro 52 naar Zuid).

Wil je samen op zoek naar de echte oplossing voor je klachten?

Je hoeft het niet alleen te doen. Plan gerust een afspraak met me in om kennis te maken, dan kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen.